Ons Concept

All-You-Can-Eat

SIMPEL, SNEL, VERS EN DIVERS

Bij ons kunt u 2 uur onbeperkt genieten van een uitgebreide menukaart. De kaart bestaat onder ander uit sushi’s, sashimi’s, salades, gewokte, gefrituurde en gegrilde gerechten. Tevens kunt u uw avond afsluiten met een heerlijk dessert. Bestelling wordt per ronde middels een bestelformulier gedaan, deze dient u zelf in te vullen en wordt vervolgens door een van onze medewerkers opgehaald en verwerkt. Uw bestelling zal dan zo spoedig mogelijk aan tafel worden uitgeserveerd. Nadat u laatste gerechten gebracht is kunt u middels hetzelfde formulier voor de volgende ronde bestellen.

Prijzen

Lunch ma – zo: € 24,50

Diner ma – do: € 27,50
Diner vrij – zo: € 29,50

OOK VOOR FEESTELIJKE GELEGENHEDEN

In onze gezellige ambiance biedt Suzi u volop gelegenheid voor feestelijke ontmoetingen. Ook voor zakelijke besprekingen is onze rustgevende en sfeervolle restaurant een geschikte locatie. Wilt u toch meer rust dan kunt u ook onze vergaderruimte huren voor meer rust. Informeer dus zeker naar de mogelijkheden.

To Go

Druk? Geen tijd om rustig te zitten? Zet de auto op de parkeerplaats voor de deur of boven in de parkeergarage, haal binnen belegde broodjes, koffie of verse sushi om mee te nemen. 

Wij zorgen dat u vers, gezond en veelzijdig eet; of dat nu onderweg is of op een andere plek.

Er worden verschillende to-go producten aangeboden; van goede koffie en smoothies tot verse broodjes en sushi voor thuis.

Wilt u er zeker van zijn dat uw lunch klaarstaat om meegenomen te worden als u hier bent? Bestel ze dan alvast telefonisch. Dan zorgen wij dat uw lunch klaarstaat op het tijdstip dat u het op wilt komen halen. Bestellen kan via 030 – 2304947

Afhalen

To Stay

Het restaurant biedt een ruime keuze aan couverts om te eten, drinken en te genieten van de de half open keuken waar alles live wordt bereid. De service is uiteraard aan tafel.

Alle gerechten worden live bereid en zijn kwalitatief, betaalbaar, gezond en puur. Er wordt zo min mogelijk gewerkt met conserveringsmiddelen en andere toevoegingen en zo veel mogelijk met onbewerkte, pure ingrediënten. Proeven en laten verrassen door wat het seizoen biedt dus.

Wilt u zeker zijn van een tafeltje reserveer dan snel

To Work

Freelancers, ZZP-ers, flexwerkers en studenten opgelet. Er zijn bij ons ook mogelijkheden . Zowel open space als in besloten ruimte. En dat allemaal op een centrale plek, op loopafstand van het hartje Utrecht.

Het eet- en drinkgedeelte is overal dichtbij, dus een vergadering kan uiteraard altijd gecombineerd worden met verse feelgood tussendoortjes, een voedzame lunch, een diner of bijvoorbeeld borrelhapjes.
Flexwerkplekken
De gratis flexwerkplekken zijn voorzien van aansluit- en oplaadpunten voor telefoon, tablet en computer. Free high speed Wi-Fi vanzelfsprekend.

Gratis WiFi

Login via Facebook

Scroll naar top